Integrer QBIS med dit økonomisystem

QBIS er i stand til at integrere med en lang række forskellige programmer og systemer, såsom løn- og faktureringssystemer. Her kan du se, hvilke systemer vi har gennemført integrationer til. Hvis dit system ikke eksisterer, så kan vi hjælpe dig med at opbygge en ny integration.

Integrer nemt med dine andre systemer

Integrationer er vigtige. De tillader at du kan benytte dit eksisterende regnskabs-, lønnings- og faktureringssystem og samtidig udvikle tidsstyring med en mere effektiv og fleksibel løsning fra QBIS.

Interne systemer som løn, regnskabs- og faktureringssystemer er forbundet med QBIS og eliminerer dobbeltadministration. Import og eksport af oplysninger til og fra QBIS vil være nemt.

Crona Lön passer alle fra kun en enkelt medarbejder til virksomheder med tusindvis af månedlige lønninger. Og Omfatter løn til tjenestemænd og offentlige ansatte, månedlig og timeløn. Du kan håndtere ferie- og lønlistehistorik, skatteopgørelser og checkliste, tid og overarbejde.

Danløn er et simpelt og brugervenligt lønningssystem, der passer til en mindre virksomhed. Fordi det er et online lønsystem, behøver du ikke foretage nogen installationer på din computer. Systemet giver dig også en god hvile og alt, hvad du kan teste, før du godkender.

Visma Dataløn logo

DataLøn er et nemt lønsystem med fuld support på telefon, chat og mail. Det sørger for automatisk beregning og overførsel af løn, skat, ATP osv. Det overfører automatisk dit løngrundlag fra QBIS til DataLøn, og kan sende det videre til dit regnskabsprogram.

Med Edison lønningssystemer er det ligegyldigt om du styrer løn fra et lille eller større firma, eller hvis du arbejder professionelt som en bogholder. Det håndterer et ubegrænset antal medarbejdere og alle typer af virksomheder og aftaler. Edison har et lønprogram der passer dig!

FDT leverer forretningsdata der forenkler og strømlinjer din virksomhed. Alle produkter udvikles i tæt samarbejde med brugere og kunder. FDT Advance omfatter regnskab, fakturering og leverandør, som understøtter hele processen mellem kunde, firma og leverandør.

Flex Applications system til lønning, rejseberegninger, bemanding og tidsrapportering er kendt for at være effektive og brugervenlige værktøjer i mange forskellige virksomheder. At have alt samlet i et system betyder bedre overblik, mindre vedligeholdelse og dermed lavere omkostninger.

Fortnox er en cloud-baseret platform  der passer både til brug for små virksomheder og regnskabsagenturer med behovet for programmer og tjenester til effektivt at styre deres økonomi. Fortnox er populære programmer, herunder fakturering, bogføring, lager, løn og udgiftsstyring.

Med Hogias samlede finansielle systemløsninger dækker du alle dine forretningsbehov; fra den første kontrol til den afsluttede årsrapport. Med Hogia løsninger, kan du føle dig sikker og for at have fuld kontrol over virksomhedens økonomi, vælge den løsning, der passer til din virksomhed og branche bedst.

Kontek vil hjælpe dig med alle spørgsmål vedrørende løn, alt fra rådgivning til at administrere din virksomheds lønninger. De har cloud-baserede lønsystemer og effektive serviceløsninger. Uanset hvordan du vil designe din håndtering af lønninger, så de har din virksomhed og dine behov i fokus.

Microsoft Dynamics NAV er en brugervenlig løsning, der gør det lettere for virksomheder at automatisere og forbinde salg, indkøb, drift, bogføring og lagerstyring. Derudover får du de samme funktioner i iOS, Android og Windows for at gøre din oplevelse konsekvent, uanset om du arbejder på en stationær eller mobil enhed.

Norstedts Lön er det komplette lønsystem for dem der arbejder på et bureau og administrerer løn for dine kunder. Men også for dig, der styrer din egen virksomheds løn. Du kan håndtere ubegrænset antal medarbejdere i alle brancher og kontraktområder. Du, der vælger Norstedts Lön, får en enkel og korrekt lønstyring.

Ideen med PAXml er at det sendende programmet til at levere deres information enten som begivenheder eller direkte til programmets lønarter. Med andre ord kan overførsel af lønsedata ske ved to forskellige metoder, der også kan blandes eller sendes af en begivenhed, der fortæller betaleren, hvilken slags lønning det er.

POL er et system, der understøtter både lønning og personaleledelse. Det bruges af virksomheder af meget forskellige typer og størrelser. Som en integreret del af den service interval omkring POL inkluderet omfattende kundesupport og diverse leveringsmuligheder, såsom cloud-tjenester.

Procountor tilbyder et program og støtte til udnyttelse af digital økonomistyring. Programmet fungerer via internettet og indeholder alle de nødvendige funktioner. Det er også egnet til fælles brug af virksomheden og revisionsfirma. Prissætning er fleksibel, fordi den er baseret på antallet af verifikationer.

Pyramid er et system, der omfatter alt fra regnskab og logistik til CRM og e-handel. Det er udviklet til at passe til mange forskellige industribehov. Med en god funktionalitet og brugervenlig grænseflade opfylder Pyramids forretningssystem økonomi, information, forretnings- og beslutningsstøtte.

Uanset din virksomheds størrelse har Sage en løsning, der gør det nemt at øge medarbejdernes tilfredshed, holde sig i overensstemmelse med gældende regler og forbedre produktiviteten. Fra lønningsprocesser og skatteregistrering til arbejdsstyrke og human capital management.

Visma har et økonomisystem, der passer til alle – fra små til store virksomheder. Vismas økonomisystemer er industri-uafhængig og giver dig kontrol over alle aspekter af din økonomi, fra regnskab og bogholderi til indkøb, ordrer og fakturering.

VIL DU KONTAKTE OS?

Er der ingen forbindelse mellem dit system og QBIS? Eller har du spørgsmål om vores programmer? Kontakt os venligst på +46 31-61 41 56