Om QBIS Business Systems

QBIS er en smart, cloudbaseret løsning, som giver jeres virksomhed mulighed for at planlægge, håndtere og følge op på jeres ansattes tid. Noget som hjælper jer med at arbejde mere effektivt. Så uanset om dit team er samlet på kontoret eller spredt verden over, kan I med hjælp fra QBIS indrapportere arbejdstid og afvigelser, planlægge og rapportere tid for projekterne samt overvåge hvordan I bruger jeres tid. Læs mere om vores forskellige moduler her.

QBIS Logo

Vi er QBIS

For os handler software ikke bare om programmer, selvom det er en stor del af vores arbejde. For os indebærer det også at arbejde med bløde værdier. At forstå helheden i en virksomhed, og de mennesker, der udgør helheden. Vi knækker koder, danner indhold, opbygger relationer og løser problemer – alle faktorer som spiller en vigtig rolle i at oprette fremtidens digitale arbejdspladser.

Sikkert

QBIS er meget stabilt og sikkert. Vores servere findes i tempererede stenbygninger, beskyttet mod virus og andre angreb. Der udføres desuden backups med flere trin flere gange om dagen.

Altid tilgængeligt

Du kan anvende QBIS fra kontoret, i bilen, toget, stranden og i sengen. Så længe du har internetadgang på din computer, tablet eller telefon, kan du anvende QBIS hvor du vil, når du vil.

Omkostningseffektivt

Udover den lave pris per bruger og fraværet af dyrt software, kan I med hjælp fra QBIS øge jeres virksomheds profit ved at effektivisere og strømline jeres arbejde.

Altid opdateret

Vi opdaterer og udvikler kontinuerligt nye funktioner i QBIS. Du får automatisk adgang til dem, da QBIS er helt cloudbaseret. Således slipper du for at opgradere til nye versioner.

En del af QLogic AB

QBIS er en del af QLogic. Vi er en IT-virksomhed, som stræber efter at opfylde vores varemærkeløfte – IT with care. Noget, som viser sig via nære og langsigtede relationer med både kunder og leverandører, IT-support med omtanke og et stort engagement i miljøet og menneskers påvirkning på klimaet.

At kunne hjælpe organisationer og foretagende med at effektivisere og driftsikre IT-miljøerne, øge vores engagement og vores vilje til at finde nye, smarte løsninger, som gør vores kunder endnu mere succesfulde.
Læs mere på www.qlogic.se

Kontakt QBIS

QBIS IVS
Kompagnistræde 20A,
1208 København K

Telefon: +46 31-10 70 60
E-mail: info@qbis.dk

QBIS Medarbetare