Vision, værdier & bæredygtighedsarbejde

Vores vision og værdier er noget der følger os hos QBIS hver dag. Ikke fordi vi skal, men fordi det passer godt ind i, hvordan vi er. Man kan sige, at det er os, som arbejder hos QBIS, der er kernen i vores virksomhedskultur.

Vision

At tilbyde den bedste løsning til tidsrapportering og projektstyring, hvilket hjælper virksomheder med at få mest muligt ud af deres tid.

Kerneværdier

Omsorgsfulde

Vi plejer. Om vores kunder og om hinanden. Ved at være åben og lydhør over for omverdenen skaber vi betingelserne for nye samarbejder og løsninger. Løsninger, der kan hjælpe, ændre og forbedre ikke kun vores egen og vores kunders arbejdsmiljø, men det vigtigste miljø vi har – Jorden.

Moderne

At være moderne er for os at være innovative. At turde at prøve nye ting, udfordre gamle sandheder og spørgsmål. Uden frygt for at lave fejl. I stedet ønsker vi at opmuntre hinanden til at turde at teste og udvikle nye teknologier, som kan forbedre vores egen og særligt vores kunders hverdag.

Kreative

Vi tror ikke, at kreativitet er et træk. Kreativitet er noget, du har. Vi er alle skabere og problemløsere, om end på forskellige måder. Uden kreativitet, entusiasme og drivkraft vil vi ikke bevæge os fremad. Vi opfordrer derfor hinanden til at udfordre vores grænser. Fordi det er ud over disse grænser, vi udvikler os.

Professionelle

Pålidelighed og kvalitet er grundlaget for et professionelt arbejde. Vi stræber efter at forstå vores kunders forretning for at levere den bedste løsning til den højest mulige kvalitet. Vi vil have folk til at føle sig trygge, stole på os og altid stræbe efter at levere noget ekstra.

Bæredygtighedsarbejde

Vores bæredygtighedsarbejde er vores måde at give tilbage til naturen og vores måde at sige tak på. Selv om vores service er digital, påvirker vi stadig miljøet. El, biler, serverrum, emballage og batterier. Alt der påvirker. Derfor har vi til formål at påvirke miljøet så lidt som muligt når det gælder energi, affald, indkøb og transport.

Vi har også et samarbejde med Vi-skogen. Vi-skogen planter træer, der tager folk ud af fattigdom, mens træerne bidrager til et bedre miljø – det er helt sikkert godt!