Her kan du finde priser på QBIS’ forskellige produkter. Der findes forskellige prisniveauer, afhængig af, hvor mange brugere I har. Jo flere I er, jo billigere bliver det!

Grundtanken med QBIS er, at I skal spare tid og penge på alt, hvad I har med at gøre, og samtidigt øge profitten. I betaler en månedlig pris per bruger.

QBIS Tid

Komplet tidsrapportering og lønhåndtering. Udlæg, skemalægning og ferieplanlægning indgår.

1-49 stk

DKK 53

brugere/måned

50-149 stk

DKK 48

brugere/måned

150-299 stk

DKK 43

brugere/måned

300-499 stk

DKK 37

brugere/måned

≥ 500 stk

Bed om et tilbud

QBIS Projekt

Robust projektstyringssystem, som håndterer hele jeres tid og alle ressourcer for det bedste resultat.

1-49 stk

DKK 100

brugere/måned

50-149 stk

DKK 88

brugere/måned

150-299 stk

DKK 80

brugere/måned

300-499 stk

DKK 70

brugere/måned

≥ 500 stk

Bed om et tilbud

I QBIS Projekt indgår QBIS Tid.

Spørgsmål?

Ring til os på +46 31-61 41 56 eller send en mail til os på info@qbis.dk

Hvad indgår?

I prisen indgår fuld funktionalitet af de moduler, du vælger. Alt fra drift og vedligeholdelse af systemet til de daglige backups. Du har altid den seneste version af QBIS, og du kan derfor få del i opdateringer og forbedringer.

Hvor hurtigt kan vi komme i gang?

Faktisk med det samme. Når du bestemmer dig for QBIS, får du din database. Du kan selv vælge, om du eller vi importerer den data, som du gerne vil inkludere. Derefter kan arbejdet begynde.

Service

Udover vores kundskabscenter har vi et serviceteam, som er klar til at hjælpe dig. Vælg mellem ad hoc-support, og betal pr. servicetime, eller vores serviceaftale, som giver dig ret til service via telefon eller e-mail, på hverdage, som ikke er helligdage.

Er der en bindende periode?

Længden af vores aftaler varierer, men vores standardaftale tegnes for mindst 12 måneder, med tre måneders opsigelsesperiode. Selvfølgelig kan du tegne en længere aftale, hvis du ønsker det.