Sørg for, at du bruger QBIS så effektivt som muligt. Viden er nøglen, og vi har kurser til forskellige behov.

QBIS er udviklet til at være brugervenligt, så du kan begynde at bruge systemet med det samme. Men fra erfaring ved vi, at indledende træning i et nyt system er vigtigt for implementeringsprocessen. Brugervenligheden i QBIS kommer til kort, hvis du ikke kender de funktioner, der gør det nemmere og mere effektivt!

Gennemførelse og uddannelse

Vi tilbyder træning for såvel nye brugere som erfarne systemadministratorer. En omkostningseffektiv løsning, hvor du lærer systemet at kende og får QBIS skræddersyet til dine behov. Vælg selv om du ønsker uddannelse i jeres eller vores lokaler.

Tilpasset oplæring

Tilpas oplæring i overensstemmelse med jeres specifikke behov. Du bestemmer selv, hvad uddannelsens fokus skal være. For yderligere information, kontakt os.

Online uddannelse

Er du én person eller en mindre gruppe kan du bestille webkurser. Enkelt og fleksibelt, har i mulighed for at modtage online uddannelse.

Vi vil gerne tale uddannelse med dig!

Navn*

E-mail*

Telefon

Din besked*

Ved at udfylde formularen accepterer du at QBIS vil kontakte dig vedrørende QBIS og QLogic produkter og tilbud. Lær mere om vores behandling af personoplysninger her.